Giresun’da Kadınlara Yönelik "çevrimiçi Hatim Ve Dua...

Giresun'da Kadınlara Yönelik "çevrimiçi Hatim Ve Dua Programı"

kadınlara yönelik "çevrimiçi hatim ve dua programı"

13 Mart 2021 - 14:00

Giresun İl Müftülüğü, kadınlara yönelik "Çevrimiçi Hatim ve Dua Programı" düzenliyor.

İl Vaizi Huriye Topşir tarafından çevrimiçi düzenlenen programlar kadınlar tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi düzenlenen programlarda; toplumun temelini oluşturan ailenin ve ailenin de temelini oluşturan kadınların dini kimliklerini inşa ederken sahih dini bilgi ile buluşmaları amaçlanıyor.

Miraç gecesi münasebetiyle yapılan programda ise sağlık çalışanları, pandemi sürecinde hayatını kaybedenler ve tedavisi devam eden hastalar için dua edildi.

Programda, Kur'an’ı Kerim’den ayetler okundu, mevlitten bahirler ve ilahiler seslendirildi, sohbetle devam eden programa sağlık çalışanları katıldı.

Çevrimiçi programlar yıl boyu devam edecek.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı