Giresun’da Kardeşlerimize BigÂne Kalamazdık

Giresun'da Kardeşlerimize BigÂne Kalamazdık

kardeşlerimize bigÂne kalamazdık

05 Mayıs 2021 - 14:00

KARDEŞLERİMİZE BİGÂNE KALAMAZDIK

İl Müftülüğümüz Mülteciler Koordinatörlüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Giresun Şubesi iş birliğinde hazırlanan Ramazan yardımı kolileri ile market alışveriş kartları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

“Ramazan Görmektir” sloganıyla yürütülen yardım faaliyetleri kapsamında, ihtiyaç sahiplerine destek olmak üzere çalmadık kapı bırakmayan Din Görevlilerimiz ile Türkiye Diyanet Vakfı Gönüllülerimiz ilimizde özellikle korona virüs nedeni ile işinden, aşından mahrum olan kardeşlerimiz başta olmak üzere ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ve savaş mağduru mülteci ailelerine Ramazan ayı yardım kolileri ile özel market alışveriş kartlarını ulaştırdı.

"Hedefimiz 5 bin aileye yardım ulaştırmak"

Yardım faaliyetleri hakkında konuşan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Salgın sürecini yaşadığımız bu günlerde özellikle korona virüs nedeni ile işinden, aşından mahrum olan kardeşlerimiz başta olmak üzere ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin durumlarına bigâne kalmamız söz konusu olmazdı. Bu mübarek ayda kardeşlerimizin emanetlerini emin eller vasıtası ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ve muhacir kardeşlerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık.

Ramazan ayının bereketli mevsimini de vesile ederek özellikle İl Müftülüğümüz olarak böyle bir yardım faaliyeti planladık. Ramazan ayına yönelik bu kampanyamızda şu ana kadar 4 bin aileye ulaştık hamd olsun. Kardeşlerimizin emanetleri mazlum ve mağdur kardeşlerimizin yüzünde tebessüme dönüştüğünü gördüm. Hedefimiz 5 bin aileye bu yardımları ulaştırmak. Ramazan bayramına kadar devam edecek yardım faaliyetlerimizle tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda paketi ve alışveriş kartlarından oluşan yardımlarımız devam edecektir inşaallah.” dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret