Giresun’da Karşınızda Bulunan Zorluklarla Sabırla Mücadele...

Giresun'da Karşınızda Bulunan Zorluklarla Sabırla Mücadele Edin

karşınızda bulunan zorluklarla sabırla mücadele edin

16 Eylül 2021 - 14:00

KARŞINIZDA BULUNAN ZORLUKLARLA SABIRLA MÜCADELE EDİN

Ahilik Haftası İl Müftülüğümüz tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.Hafta kapsamında İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilere yönelik gerçekleştirilen konferansta konuşan İl Müftümüz; “Kardeşlerim! Gençlik, yani sizler, Milletin en büyük zenginlik kaynağısınız. Yarınlar sizin ellerinizle şekillenecek. Siz ne kadar kaliteli iseniz kalitenize göre bir toplum inşa edeceksiniz. Kendinizi güne göre değil geleceğe göre yetiştirin.

Geleceğe dair hedefleriniz olsun. Hedeflerinize odaklanın. Karşınızda bulunan zorluklarla sabırla mücadele edin. Küçük engeller sizi yolunuzdan, davanızdan alıkoymasın.

Ahilik Haftasını kutluyoruz. Bugünlerde ne de çok muhtaç olduk ahiliğin temel kurallarına. Doğruluk, Müslüman olmanın olduğu kadar insan olmanın da şartıdır. Bizi güzelleştiren sadece sırtımızdaki ceket, pantolon değil, en az bunlar kadar da manevi değerlerimiz var. Dışımızın süsü kadar içimizi süslemek de önemli. Sevgi, Şefkat, Merhamet, Vefa, Doğruluk, Adalet, Hak bunlar bizim.

Kardeşlerim! Dün olduğu gibi bugünde ülkemizin birliğini, dirliğini ve beraberliğini bozmak isteyenler var.  Kardeşi kardeşe kırdırmak ve topraklarımızı parçalamak isteyenler var bunlara fırsat vermemelisiniz, vermemeliyiz.” dedi.

Konferans; İl Müftümüzün okul idaresi başta olmak üzere öğrencilere teşekkür ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor