Giresun’da Nefesimiz Kesilinceye Kadar çalışmalıyız

Giresun'da Nefesimiz Kesilinceye Kadar çalışmalıyız

nefesimiz kesilinceye kadar çalışmalıyız

28 Ekim 2022 - 14:00

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, Güce İlçesinde Din görevlileri ile bir araya geldi.
Güce İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen kahvaltıda Güce İlçesinde görevli Din görevlileri ile bir araya gelen İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, burada bir konuşma yaptı.
Konuşmalarında; “Kardeşlerim! Böylesine nezih bir kardeşlik ve vefa sofrasında sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Kardeşler topluluğu için çay, kahve bahanedir asıl olan insanların bir araya gelmesi, hatırlanmasıdır. Bu anlamda sizlerle bizleri buluşturan Değerli Müftü Bey hocama çok ama çok teşekkür ediyorum.
Kardeşlerim! Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye'nin en önemli, en köklü kurumlarından birisidir. Başkanlığımız, Türkiye’de değil dünyada yolu gözlenen bir teşkilat haline dönüşmüştür. Yetiminden öksüzüne, mazlumundan mağduruna bizim yolumuzu gözler haldedir.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası arkasından Mevlid-i Nebi etkinlikleri derken şimdi de Başkanlığımızın önemli hizmet kollarından olan gençlik çalışmaları. Hamd olsun Rabbimize.
Gençlerimizi, geleceğimiz kaybetmemek için çalışmalıyız. Nefesimiz kesilinceye kadar çalışmalıyız. Gönüller alalım, kapılar çalalım. Gün, basit işlerle meşgul olma zamanı değildir. Gün, sen ben olma zamanı hiç değildir. Güç birliği, kuvvet birliği yapmalıyız. 
Kardeşlerim! Dün, Din hizmetlerinde öncü ve önder değerli hocalarımız, ağabeylerimiz  o sıkıntılı zamanlarda görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler. Şimdi mukaddes yük, sana ve bana emanettir. Bundan dolayıdır ki bir kere daha gönüllerinize hitap ederek konuşmak isterim ki aranan olmadan, adanmadan başaramayız. Sıradan adamlar başaramaz. Başarmak için hissetmeliyiz. Başarmak için dertlenmeliyiz.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı