Giresun’da O Topraklara Dost Kavgasıyla Gidilmez

Giresun'da O Topraklara Dost Kavgasıyla Gidilmez

o topraklara dost kavgasıyla gidilmez

09 Kasım 2022 - 14:00

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla İlimizden umreye gidecek vatandaşlar için eğitim semineri düzenlendi.

Espiye İlçemizde düzenlenen eğitim seminerine katılan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, burada bir konuşma yaptı.

Konuşmalarında; “Değerli Kardeşlerim! Bu yol sıradan bir yol olmadığı gibi bu yolculuk da sıradan bir yolculuk değildir. Bu yolculuk, Rahman’a yapılan bir yolculuktur. Bu yolculuk, Hazret-i İbrahim’in (a.s.) duasının bereketi bir yolculuktur. Bu yolculuk, vahyin kalbine yolculuktur. Bu yolculuk, gönül yolculuğudur, huzur yolculuğudur. Bu yolculuk, mesuliyet ister, sorumluluk ister.

Eşinizin dostunuzun gönlünü alın. Onlarla helalleşin. Varsa borçlarınızı ödeyin. O topraklar, baba Hazret-i Adem’in (a.s.) mirası, anne Hazret-i Havva’nın toprağıdır. O topraklara dost kavgasıyla gidilmez.

Kazasız, belasız gidip gelmenizi temenni ediyorum. Ömrünüz ve Umre ibadetiniz mübarek olsun. Kutsal topraklardan feyiz ve bereketle dönün.” dedi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı