Giresun’da ödüllerini Il Müftümüzden Aldılar

Giresun'da ödüllerini Il Müftümüzden Aldılar

ödüllerini il müftümüzden aldılar

14 Ekim 2021 - 14:00

ÖDÜLLERİNİ İL MÜFTÜMÜZDEN ALDILAR

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren din görevlileri ödüllendirildi.

Hafta nedeni ile Başkanlığımız tarafından İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında düzenlenen; Hafızlık, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma, Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu,  Hutbe Yazma, Şiir Yazma ve Bilgi Yarışmalarında dereceye giren din görevlisi kardeşlerimiz,  İl Müftülüğümüz tarafından ödüllendirildi.

İl Müftü Yardımcısı Sayın Murat MUTLU, Din Hizmetleri Şube Müdürü Sayın İsmail AYDIN’ın da hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “Kardeşlerim! Konuşmamın hemen başında bir kere daha elan hizmet arkadaşlığı yaptığımız ve emektar bütün kardeşlerimizin; “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik ediyorum. Haftamızın hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum. Etkinliklerimize olan katkı ve katılımlarınızdan dolayı tebrik ediyor, kutluyorum. Gönlüm ister ki bu vb. etkinliklere bütün kardeşlerimiz katılım ve katkı sağlasın. Bu tür etkinliklerin temel amacı sizi birbirinizle yarıştırmak değil asıl amaç; personelimizin yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmektir. Planlı ve programlı çalışma alışkanlığı kazandırmak, güven duygularını geliştirmektir. Bundan böyle de katkılarınızı bekliyorum.” dedi.

Tören; dereceye giren din görevlisi kardeşlerimize ödüllerinin takdimi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.