Giresun’da örnek Almak Tanımakla Başlar

Giresun'da örnek Almak Tanımakla Başlar

örnek almak tanımakla başlar

15 Kasım 2018 - 14:01

‘Peygamberimiz ve gençlik’ temasıyla gerçekleştirilen Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında üniversiteli gençlere umre ödüllü yarışmanın tanıtımı yapıldı.

Giresun Müftülüğü Aile Dini Rehberlik Bürosu ve Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Mevlidi Nebi etkinlikleri kapsamında Giresun Üniversitesi’nde stant açıldı.

Güre yerleşkesinde açılan stantta Mevlid-i Nebi haftasında gerçekleştirilecek etkinlikler, umre ödüllü Mevlidi Nebi yarışması, ADR bürosu ve Gençlik Koordinatörlüğü Genç Diyanet Topluluğunun tanıtımı yapıldı.

Giresun Müftüsü Muhittin Oral, her zaman gençlerin yanında olduklarını belirterek,“Gençlere her zaman yardımcı olmaya çalışıyoruz. Genç Diyanet Topluluğumuz ile milli ve manevi değerlerine bağlı, kendine ve çevresine faydası olan, medeniyet perspektifine sahip gençlerin yetişmesi için mesleki ve ilmi gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz”dedi

Standı ziyaret eden Giresun Üniversitesi Rektörü Cevdet Coşkun ise, gençlik çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra topluluğun kurulmasından duyduğu memnuniyeti belirtti.

Standa öğretim görevlileri ve öğrenciler ilgi gösterdiler.  Standı ziyarete gelen öğrencilere Kur’an kurslarında yapılan tatlı, börek, kurabiye ve çay ikramı yapıldı.

Ziyaretçilere Diyanet Dergisi, Aile Dergisi, ilmi dergiler, Dinim İslam ilmihali, kısa surelerin anlamı ve tefsiri gibi çeşitli dergi ve kitaplar hediye edildi.

Giresun Müftülüğü

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret