Giresun’da Size Hizmet Boyun Borcudur

size hizmet boyun borcudur

10 Mayıs 2021 - 14:00

SİZE HİZMET BOYUN BORCUDUR

İl Müftülüğümüzden 10 Mayıs anneler gününe özel  şehit annelerine ziyaret.

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN ve beraberinde bulunan İl Müftü Yardımcısı Sayın Özlem GÜLBE, anneler günü nedeni ile şehit annelerini ziyaret ederek  yalnız bırakmadı.

Korona virüs tedbirleri altında gerçekleşen ziyarette şehit anne ve babaları ile bir süre sohbet eden İl Müftümüz, “ Annelerimiz, babalarımız dünya ve ahirette en büyük zenginliğimizdir. Asla paha biçilemez. Değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemez. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan size hizmet, bizim için onurdur, gururdur. Bizler de sizin birer evladınızız. Size hizmet boyun borcumuzdur. Bu vesile ile vatan uğruna canlarını veren Aziz Şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş kahraman Gazilerimizi rahmetle, minnetle, dualarla anıyorum. Başta Şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü’nü kutluyor, tebrik ediyorum.” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren şehit annelerimiz ise İl Müftümüz ve beraberinde bulunanlara teşekkür ettiler.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret