Giresun’da Sizler Gıpta Edilecek Kişilersiniz

Giresun'da Sizler Gıpta Edilecek Kişilersiniz

sizler gıpta edilecek kişilersiniz

23 Eylül 2021 - 14:00

SİZLER GIPTA EDİLECEK KİŞİLERSİNİZ

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile İl Müftümüz Sayın Ramazan Topcan, Kur’an kurslarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kurslarda görevli hocalarımızdan  yürütülen  çalışmaları hakkında bilgiler alan İl Müftümüz, öğrencileri de sınıflarında ziyaret ederek derslerine katıldı.

Ziyarette öğrencilere hitap eden İl Müftümüz;  “Kur’an okumak; Rabbimizle  konuşmaktır. Bir insan, Kur’an’a yakınsa Allah’a da yakındır. Kur’an’a uzak ise Allah’a da uzaktır.  Onun içindir ki hayatın en zevkli demleridir; Kur’an’la geçen dakikalar. Namaz kıldığımız ve Kur’an okuduğumuz vakitler; Allah’a en yakın olduğumuz zamanlardır. Efendimiz (s.a.v.) buyuruyorlar; “Ancak iki kişiye gıpta edilir; biri Allah’ın kendisine Kur’an-ı Kerim ihsan ettiği ve onu gece gündüz okuyan kimse, diğeri ise Allah’ın kendisine verdiği malı gece gündüz infak eden kimsedir. “ Sizler gıpta edilecek kişilersiniz. Hepinizi kutluyor, tebrik ediyorum.

2021-2022 eğitim ve öğretim  yılı Eylül ayında faaliyete başlayan Kur’an kurslarımızda gelecek nesilleri yetiştirme uğrunda gecesini gündüzüne katan, tüm enerjisini  ülkemizin geleceği çocuklarımız için harcayan Kur’an kursu yöneticilerimize ve değerli hocalarıma gönülden şükranlarımı sunuyorum. Siz kıymetli  kardeşlerime de başarılı bir eğitim dönemi diliyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı