Giresun’da Sizler Ne Kadar Güçlü Iseniz Müftülüklerimiz Ve...

Giresun'da Sizler Ne Kadar Güçlü Iseniz Müftülüklerimiz Ve Müftülük Hizmetlerimiz O Kadar Güçlüdür

sizler ne kadar güçlü iseniz müftülüklerimiz ve müftülük hizmetlerimiz o kadar güçlüdür

04 Mart 2022 - 16:10

İl/İlçe Şube Müdür ve Vaizleri İl Müftümüz başkanlığında bir araya geldi.
İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU, Yusuf GENÇ, İl/İlçe Şube Müdürleri ile Vaiz hocalarımız katıldı.
Genel idari konular başta olmak üzere İl/İlçelerde yürütülen irşat faaliyetleri, kadın, aile, engelli, gençlik, ADRB çalışmaları, sosyal medya, eğitim faaliyetleri, Cami hizmetleri, dış kurumlarda yürütülen hizmetler, proje bazlı çalışmanın teşvik edilmesi, görevliler arasında tecrübe paylaşımının sağlanması vb. pek çok konu görüşüldü.
Toplantıda İl Müftü Yardımcısı Murat MUTLU, personel iş ve işlemleri, Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ, İdari ve Mali konular, Din Hizmetleri Şube Müdür İsmail Aydın, Din Hizmetleri ve Eğitimi ile ilgili konular hakkında sunum yaparken Murakıp  da rehberlik ve teftiş konuları ile ilgili bilgiler sundu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, ”Kardeşlerim! Evinize hoş geldiniz. Hemen konuşmamın başında bu güne kadar sunmuş olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı her birinize şükranlarımı sunuyorum, Rabbim razı olsun. Din-Diyanet hizmetlerimizde öncü ve önder değerli büyüklerimizi rahmet ve dualarla anıyorum, makamları Cennetler olsun inşaallah. Elan bizimle yol arkadaşlığı yapan siz değerli kardeşlerime sağlık ve afiyetler diliyorum. Rabbim hayırda cümlemizi başarılı kılsın inşaallah.
Sizler İlçelerimizde Müftü hocalarımızdan sonra en önemli ve sorumlu kişilersiniz. Sizler tabiri caizse taşıyıcı gücümüzsünüz. Ne kadar güçlü iseniz Müftülüklerimiz ve Müftülük hizmetlerimiz o kadar güçlüdür. Müftü hocalarımla el ele, kol kola olun. Hizmetlere yönelik istişareleriniz olsun. Sadece paraf atan değil aynı zamanda tecrübelerinizle kardeşlerimize yol gösterin, rehberlik edin. Sadece söylemekle kalmayın iş ve işlemlerin uygulanıp uygulanmadığını takip edin, varsa hatalar anında müdahale edin. Vaiz hocalarımız sadece kürsüde olmasın. Bir taraftan Cami hizmetleri diğer taraftan esnaf, hasta, aile, engelli, şehit aileleri, Gazi ve ailelerine ziyaretleri olsun istiyorum. Vaiz hocalarımız olarak Başkanlığımızın sahadaki projelerinin sıkı takipçileri olun. Kaynaşmak için kitap okuyorum, Cuma akşamları cami buluşmalarını fırsata çevirin. Görevli arkadaşlarınızla özel arapça, tefsir, hadis, fıkıh vb. konularda dersleriniz olsun.” Dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı