Hakkari’de Il Müftülüğü Aziz şehidini Unutmadı.

Hakkari'de Il Müftülüğü Aziz şehidini Unutmadı.

il müftülüğü aziz şehidini unutmadı.

05 Ekim 2022 - 14:20

İl Müftülüğü Aziz şehidini unutmadı.

İl Müftülüğü görevlileri 2010 yılında sabah namazına giderken teröristlerce şehit edilen Hacı Sait Camii İmam-Hatibi Aziz Tan’ın mezarını ziyaret etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftasında gerçekleştirilen mezar ziyaretine İl Müftü Yardımcısı Mehmet Ali Yiğit ve din görevlileri katıldı.

Programda Şehit İmam-Hatip Aziz Tan’ın ruhuna ithafen Yasin-i Şerif suresi ve aşr-ı şerifler okundu, dualar edildi.

Hafta münasebetiyle İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ve İl Müftülüğünce oluşturulan ekipler Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde yıllarca görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan din gönüllülerinin evlerine konuk oldular.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftüsü Fakirullahoğlu; “Emekli olan veya halen görevde bulunan bütün din gönüllülerinin 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutluyorum. Ahirete irtihal edenlere Yüce Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum. Haftanın hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi

Din hizmetinin zaman ve mekana bağlı olmadığını ifade eden Müftü Fakirullahoğlu, emekli görevlilerden eski heyecan ve hevesle din hizmetine dört elle sarılmalarını, vatandaşlarımızın dini yönlü istek ve arzularını yerine getirmeye devam etmelerini, Müftülükçe yapılan hizmetlere katkı vermelerini istedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...