Karaman’da Il Müftüsü Faruk Gürbüz Yaz Kur’an Kursları...

Karaman'da Il Müftüsü Faruk Gürbüz Yaz Kur'an Kursları Kapanış Programına Katıldı.

il müftüsü faruk gürbüz yaz kur'an kursları kapanış programına katıldı.

25 Ağustos 2021 - 16:40

Karaman Güzelevler Camii'nde düzenlenen Yaz Kur'an Kursları kapanış programına İl Müftümüz Faruk Gürbüz, İl Müftü Yardımcımız Sırrı Fuat Ateş, Yaz Kur'an Kursunda görevli personel, öğrenciler ve veliler katıldı. Yaz kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Faruk Gürbüz: "Pandemiden dolayı geçen yaz çocuk seslerine hasret kalan camilerimiz ve kurslarımızda bu yıl Kur'an-ı Kerim, dini bilgiler ve güzel ahlak öğretimini; çocuklarımızın camilere gelmesini nasip eden rabbimize hamdolsun. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir.


Yaz Kur'an kurslarımız da bu noktada geleceğimize dair yapılan en önemli çalışmalardan biridir. Ben, bu güzel çalışmada katkı sunan siz sevgili öğrencilerimize, sizi yetiştiren, buralara gönderen kıymetli ailelerinize ve kurslarımızda eğitim veren fedakar din görevlilerimize çok teşekkür ediyor ve her birinizi tebrik ediyorum. Yeter'in sadece yaz kursları ile sınırlı olmayıp yıl içerisinde de devam ettiğini, sizleri camilerimizde kurslarımızda tekrar tekrar görmek istediğimizi de ifade etmek istiyorum" dedi. Program öğrencilerin hazırladığı etkinliklerle devam etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...