Karaman Müftülüğünde Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ve...

Karaman Müftülüğünde Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Ve Zeyve Sultan Kur'an Kursu Açılışı Gerçekleştirildi

camiler ve din görevlileri haftası ve zeyve sultan kur'an kursu açılışı gerçekleştirildi

13 Ekim 2018 - 09:44

10.10.2018 Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Zeyve Sultan Kur'an Kursu Açılışı Gerçekleştirildi

Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programı kapsamında, Din görevlilerinin de katılımlarıyla, 4-6 yaş öğrencilere eğitim verecek olan Zeyve Sultan Kur'an Kursu açıldı.

Açılışa Vali Yardımcısı Hacı İbrahim TÜRKOĞLU, Belediye Başkanı Ertuğrul ÇALIŞKAN, Ak Parti İl Başkanı Mehmet ER, İl Müftüsü Muhammet Lutfi Ketenci, Müftülük personeli, din görevlileri ve kursun yapımına katkı sağlayan hayır severler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa, İlimiz Müftüsü Muhammet Lutfi KETENCİ'nin konuşmaları ve Zeyve Sultan Kur'an Kursu'nun yapılışında katkı sağlayan Belediye Başkanı Ertuğrul ÇALIŞKAN, hayırsever Ali Rıza SELEK, Veteriner İsmail KURT'a plaket takdimi ile devam edildi. Ziyaretcilerin kursu gezmelerinin ardından aşure ikramı ile program son buldu. Programda 4-6 yaş ve 40-60 yaş grubu buluşmuş oldu.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.