Kırsehir’de Diyanet Işleri Başkanlığı Strateji Geliştirme...

Kırsehir'de Diyanet Işleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Bilgi Işlem Daire Başkanı Ibrahim Köse Il Müftülüğümüzü Ziyaret Etti.

diyanet işleri başkanlığı strateji geliştirme daire başkanlığı bilgi işlem daire başkanı ibrahim köse il müftülüğümüzü ziyaret etti.

03 Mart 2021 - 17:40

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında yapılan protokol ile Tüm Türkiye’de İl ve İlçe Müftülüklerinde yerli ve milli işletim sistemimiz PARDUS işletim sistemi kullanılmaya başlanması sebebiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı İbrahim Köse ile Cihat Türker 03.03.2021 Çarşamba günü İl Müftülüğümüzü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İl Müftülüğümüzde bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıya İl Müftüsü Mehmet Yaman ile ilçe müftüleri ve İl Müftülüğünde değişik kademelerde görev yapan personel katıldı. Düzenlenen toplantıda Bilgi İşlem Daire Başkanı İbrahim Köse; “Başkanlığın hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırabilmek amacıyla çağın teknolojik imkanlarını milli ve yerli işletim sistemleri ile, etkin şekilde kullanmaya çalıştıklarını, bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı ile İl ve İlçe müftülüklerinin internet sitelerinin ve Başkanlıkça hazırlanan mobil uygulamalarını sürekli geliştiriyoruz. İl Müftülüklerimizi bu kapsamda ziyaret ederek Pardus işletim sistemi ile ilgili karşılaşılan sorunları yerinde görüp görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bugün itibari ile Diyanet İşleri Başkanlığımız Merkez teşkilatımızda 543, İl ve İlçe Müftülüklerinde 9254, toplam 9797 bilgisayarda PARDUS kullanılıyor" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı