Kırsehir’de Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel...

Kırsehir'de Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması ödül Töreni Yapıldı

hafızlık ve kur’an-ı kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması ödül töreni yapıldı

11 Haziran 2021 - 17:40

 

2021 Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlimiz genelinde görev yapan İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticilerinin katıldığı yarışmanın ödül töreni yapıldı. 10/06/2021 Perşembe günü İl Müftülüğümüz Konferans salonunda düzenlenen ödül törenine İl Müftümüz Mehmet Yaman. İl Müftü yardımcısı Zeynep Önen ve İl Müftülüğümüzde görevli şube müdürleri ile yapılan yarışmalarda dereceye giren yarışmacılar katıldı.

Dört kategoride yapılan yarışmalarda dereceye giren görevlilerimiz;

1-İl Geneli Bayan Din Görevlileri Hafızlık yarışmasında birinci Mucur İlçe Müftülüğüne görevli K.K.Ö. Fatma Zehra Kayısı, ikinci Boztepe İlçe Müftülüğünde görevli K.K.Ö. Nermin Karakütük.

2-İl Geneli Bayan Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında birinci Akçakent İlçe Müftülüğünde görevli K.K.Ö. Habibe Kısa, ikinci Akpınar İlçe Müftülüğünde görevli K.K.Ö. Zehra Dursun.

3-İl Geneli Erkek Din Görevlileri Hafızlık yarışmasında birinci İlimiz Merkezde görevli Hamza Uzel, ikinci Kaman İlçe Müftülüğünde görevli Hakkı Hıdır, Üçüncü  Akpınar İlçe Müftülüğünde görevli Ali Sarıer oldu.

4-İl Geneli Erkek Din Görevlileri Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında birinci Kaman İlçe Müftülüğünde görevli Sait Sönmez. İkinci Akçekent İlçe Müftülüğünden Haydar Kandemir, üçüncü Mucur İlçe Müftülüğünden Faruk Hari oldular.

Ödül töreni öncesinde konuşan İl Müftümüz Mehmet Yaman; ‘’Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlimizde düzenlenen Hafızlık ve Kur’ an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasına katılan bütün yarışmacılara teşekkür ederim. Yapılan yarışmaların formatı gereği bir birinci bir ikinci birde üçüncü olması gerekiyor. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Yarışmaya katılan bütün yarışmacılar benim nazarımda birincidir. Düzenlenen bu programa katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.” Dedi.

Program daha sonra Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.