Kırsehir’de Il Müftülüğümüzce Islami Ilimler öğrencilerine...

Kırsehir'de Il Müftülüğümüzce Islami Ilimler öğrencilerine çanakkale Gezisi Düzenlendi.

il müftülüğümüzce islami ilimler öğrencilerine çanakkale gezisi düzenlendi.

30 Mart 2022 - 17:40

Tarihsel ve kültürel değerlerimizi görmek ve ecdadımızı yad etmek amacıyla 24-25 Mart 2022  tarihleri arasında İl Müftülüğümüzce Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler öğrencilerine yönelik Çanakkale gezisi düzenlendi.
İl Müftü Yardımcısı Hacı Ahmet Başaran başkanlığında düzenlenen gezide Çanakkale rehber eşliğinde gezildi.
Düzenlenen gezide Çanakkale Şehitler Abidesi, Conkbayırı ve Anafartalar bölgeleri, Namazgah Tabyaları, Anzak Koyu, Kilidbahir Kaleleri ve Kanuni Kulesi, Seyyid Onbaşı Şehitliği, Rumeli Mecidiye Şehitliği, Havuzlar Şehitliği, Soğanlıdere Şehitliği ve diğer şehitlikler ziyaret edildi.
İl Müftü yardımcısı Hacı Ahmet Başaran; İl Müftülüğü olarak kültürel değerlerimize yönelik düzenlediğimiz bu gezinin çok olumlu geçtiğini ifade etti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.