Kırsehir’de Il Müftülüğümüzce Tecrübe Paylaşımı...

Kırsehir'de Il Müftülüğümüzce Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

il müftülüğümüzce tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı

03 Aralık 2018 - 17:41

İl Müftülüğü toplantı salonunda 03/12/2018 Pazartesi günü saat:09.30’da İlimiz merkez ve köylerinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyımlar, Murakıplar ile Vaizlerin katıldığı tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Diyanet İşleri Başkanlığından Uzman yardımcısı Fatih Akkoca, İl Müftümüz Mehmet Yaman, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Arslantürk, Mersin Mezitli İlçe Müftülüğünden İ.H. Vahdettin Güzel, Nevşehir İl Müftülüğünden İ.H. Ahmet Aydemir, Şube müdürleri, vaizler, murakıplar ile ilimizde görev yapan imam-hatipler katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığından Uzman yardımcısı Fatih Akkoca modetarörlüğünde, Mersin Mezitli İlçe Müftülüğünden İ.H. Vahdettin Güzel, Nevşehir İl Müftülüğünden İ.H. Ahmet Aydemir katıldı. İlk olarak İl Müftümüz Mehmet Yaman bir açılış konuşması yaparak; Din görevlisinin atıl kalmamasını ve kendisini ötelememesini toplumda her zaman önder olmayı ve toplumun bütün sıkıntılarıyla hemhal olması gerektiğini belirtti.

Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığından Uzman yardımcısı Fatih Akkoca; “Din görevlilerinin görev konusunda aktif olmalarını, İmam-hatip olarak görev yapan arkadaşların proje üretmelerini ve öncelikli olarak projelerini arkadaşları ile paylaşmalarını istedi.

Proje üreterek faydalı çalışmalar yapan arkadaşlarla beraber il ve ilçe müftülüklerini ziyaret ederek bu konudaki kazanımlarını din görevlisi arkadaşlarla paylaşarak onları teşvik etmek üzere bu çalışmaları yapıyoruz.” Dedi.

Program sonrasında İl Müftümüz Mehmet Yaman katılımcılara teşekkür ederek anlattıkları bilgilerden istifade ettiklerini böyle faydalı programların artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.