Kırsehir’de Ilimizden Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara...

Kırsehir'de Ilimizden Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

ilimizden umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı

01 Ocak 2023 - 17:40

Kırşehir'den servisli 15 gün 10. tur ile umreye gidecek olan umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Diyanet İşleri Başkanlığının 2022-2023 yılı umre organizasyonu ile Servisli 15 Günlük 10. tur ile  Kırşehir’den kutsal topraklara gidecek 31 umreci ile bir din görevlisi, Kırşehir merkez Aşıkpaşa Camiinde düzenlenen program ile Medine’ye uğurlandı.
31.12.2022 Cumartesi günü öğle namazı sonrası yapılan programa İl Müftü Yardımcısı Hacı Ahmet Başaran, Şube müdürü Gazi Bektaş, Din görevlileri, umre yolcuları ve yakınları katıldı. Uğurlama programında, kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşayan umrecilere kısa bir konuşma yapan İl Müftü yardımcısı Başaran;  “Allah ve Rasûlünün misafiri olarak yola çıkan umrecilerimizin memleketimize de dua etmelerini, orada vakitlerini iyi değerlendirip ibadetle geçirmelerini istedi. Program, yapılan dua ile sona ererken, yakınlarıyla vedalaşan umreciler gözyaşları ile, kutsal topraklara gitmek üzere Ankara Esenboğa Havalimanına uğurlandı.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor