Muş Il Müftülüğüne Atanan Lütfü Imamoğlu için Devir Teslim...

Muş Il Müftülüğüne Atanan Lütfü Imamoğlu için Devir Teslim Töreni Yapıldı.

muş il müftülüğüne atanan lütfü imamoğlu için devir teslim töreni yapıldı.

01 Eylül 2020 - 18:30

Muş İl Müftülüğüne atanan Lütfü İMAMOĞLU için devir teslim töreni yapıldı.
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Edirne İl Müftüsü olarak atanan Muş İl Müftüsü Alettin BOZKURT,  makamında düzenlenen devir teslim töreniyle müftülük kisvesi olan cübbeyi, bu göreve Bursa ili Osmangazi İlçe müftüsü iken Muş il Müftülüğüne atanan Lütfü İMAMOĞLU’na teslim etti.

15 Eylül 2015 tarihinden bu yana Muş İl Müftüsü olarak görevini sürdüren Alettin BOZKURT, kendi yerine atanan İMAMOĞLU'na başarılar diledi.

BOZKURT, “Muş İl Müftülüğü görevine atanan Lütfü İMAMOĞLU’na görevi devredeceğiz. Kendilerine üstün başarılar, muvaffakiyetler niyaz ediyorum. Rabbim şimdiden buradaki görevini hayırlara vesile kılsın. Duam, buradaki görevini tamamladıktan sonra afiyet ve sağlık içinde gözü arkada kalmadan, vicdanı rahat bir şekilde dönmesidir.  Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

İMAMOĞLU’da Edirne İl Müftüsü görevine atanan Alettin BOZKURT’a yeni görevinde başarılar diledi.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret