Muş’ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Telekonferans Sistemi Ile...

Muş'ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Telekonferans Sistemi Ile Yapıldı.

ilçe müftüleri toplantısı telekonferans sistemi ile yapıldı.

23 Aralık 2021 - 18:30

2021 yılı Aralık ayı İlçe Müftüleri toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferans sistemiyle yapıldı.

Din hizmetlerinde İlimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve hizmette verimliliği artırmak maksadıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Covid-19 tedbirleri kapsamında bu ay telekonferans yöntemiyle uzaktan görüntülü sistemle gerçekleştirildi.

Toplantı, Aralık 2021 Salı günü İl Müftümüz Lütfü İMAMOĞLU'nun başkanlığında Müftü Yardımcımız Murat KARANCİ, Şube Müdürü Hamdi YILDIZ ve İlçe Müftülerimizin katılımıyla uzaktan görüntülü sistemle gerçekleştirildi.

Toplantı Gündeminde

1- 40.İl Müftülüğü İstişare Toplantısı gündemleri hakkında bilgilendirme yapılması.

2- Din ve Eğitimle ilgili yapılan bütün faaliyetlerin personeller tarafından DHYS sisteminde faaliyet olarak kaydedilmesi.

3- Diyanet Haber ve Basın işlemleri için Medya sorumluları belirlenmesi.

4- Oku-Yorum Projesine gereken önemin verilmesi ve faaliyetlerin DHYS sistemine kaydedilmesi.

5- Personelimizin bulunduğu sosyal medya guruplarından (BİP) ayrılanların dahil edilmesi ve bu guruplardan çıkılmaması, guruplarda yapılan duyuruların önemle takip edilerek uygulanması.

6- Personelemizden yakını şehit olanların bizzat Başkanımıza haber verilmesi.

7- Şehit aile ziyareti yapan STK veya derneklerin talep etmesi durumunda Kur'an-ı Kerim okunması amacıyla din görevlisi verilmesi.

8- Bütün Cami ve Kur'an Kurslarının tabelalarının değiştirilmesi.

9- Personelimize dergi aboneliği yapılması(En az 3'er adet)

10- Cami Dersleri Programının  her personelin Dibbys üzerinden DHYS Cami Hizmetleri kısmına kendi sisteminden kaydın yapılması

11-'' Asr-ı Saadet'ten 365 güne'' adlı kitap temin edilecek.

Personel ve İdari Mali İşler Şube Müdürlüğü

1- 2022 Yılı Eylem planı

2- 2022 Yılı Takvim Paraları

3- 2022 Yılı Dergi Abonelikleri

4- 2021 Yılı Performans Değerlendirme Formu karara bağlandı.

Lütfü İMAMOĞLU, çok verimli geçen toplantıdan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımlarından dolayı, İlçe Müftülerine teşekkür etti.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri