Karanlık geceden, aydınlık sabaha

KARANLıK GECEDEN, AYDıNLıK SABAHA

13 Temmuz 2018 - 14:11

KARANLIK GECEDEN, AYDINLIK SABAHA

Siirt Müftümüz Ahmet Altıok, 15 Temmuz gecesi yapılacak olan programlar hakkında bilgi verdi.

Müftümüz Ahmet Altıok, Siirt İl Müftülüğü 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ni savuşturmanın ikinci sene-i devriyesi münasebetiyle "Ezanları Susturan Darbelerden Darbeleri Susturan Salâlara" şiarıyla çeşitli anma programlarının hazırlandığını belirtti.

Müftümüz Ahmet Altıok, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan genelge çerçevesinde İl Müftülüğümüz  tarafından çeşitli proğramlar düzenlenmiştir.

Yapılacak proğramlar şöyle:

15 Temmuz Sehitlerini Anma Programi cercevesinde ;

1- 13 Temmuz 2018 Cuma gunu namaz oncesi Abdulhakim Sancak Carsi Camiinde Mevlid-i Serif okunacaktir.

2-Bugun saat 17:30'da Il Kultur Mudurlugunde Konferans Salonunda Cemalettin Erdemci tarafindan verilecek "Dini Istismar eden teror orgutleri ile mucadele konulu konferansa katilmanizi,

3- 15 Temmuz Pazar gunu ogle namazini muteakip butun camilerde oldugu gibi caminizde bir mevlit programi duzenlemenizi,

4- 15 Temmuz 2018 Pazar gunununu 16 Temmuz 2018 Pazartesiye baglayan gece saat 00:13'te ulkedeki 90 bin camide es zamanli sela okunacagi gibi, Caminizde sela okumanizi onemle rica ederim.

5-Siirt Valiligimizce 15 Temmuz 2018 Pazar gunu saat 20:00'dan itibaren Ibni Sina Hastanesi onunden yapilacak olan Demokrasi ve Halk yuruyusune butun personelimizin katilmasini onemle rica ederim.

Ahmet ALTIOK

Siirt Müftüsü

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi