Siirt’te Sosyal Mesafeli Ikinci Cuma Namazı Irad Edildi

siirt’te sosyal mesafeli ikinci cuma namazı irad edildi

05 Haziran 2020 - 19:10

Siirt'te Korona virüs önlemleri nedeniyle ibadete cemaatle ara verilen ve geçen cuma namazıyla yeniden kademeli olarak belirlenen 7 yerde namaza duran vatandaşlar, ikinci cumayı da eda etti.

Siirt Valiliğinin İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla belirlediği, Siirt Anadolu İmam Hatip Lisesi, İbrahim Hakkı Hazretleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Molla Halil İmam Hatip Ortaokulu, İsmail Fakirullah İmam Hatip Lisesi, Abdulhakim Ayten İmam Hatip Lisesi, 2 Nolu Sentetik Saha ve Milli İrade Anadolu İHL bahçesinde Cuma namazı kılındı.

Namaz kılınacak alanlara gelen vatandaşlar maske ile içeriye alındı. Sosyal mesafe kuralına göre belirlenen alanlarda cuma namazı kılındı.

Belirlenen alanlarda namaz kılan vatandaşlar tarafından tüm alanlar dolduruldu. Hutbenin ardından vatandaşlar Cuma namazlarını eda ederek alanlardan ayrıldı.

Siirt İl Müftüsü olarak  atanan Vehap Kapıcıoğlu ve Müftü yardımcıları Cuma namazı kılınan alanları inceledikten sonra 2 Nolu alanda Cuma namazlarını kıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri