Sivas’ta Müftü Akkuş, Emekli Olan Din Görevlilerine “hizmet...

Sivas'ta Müftü Akkuş, Emekli Olan Din Görevlilerine “hizmet Teşekkür Belgesi” Verdi

müftü akkuş, emekli olan din görevlilerine “hizmet teşekkür belgesi” verdi

30 Ocak 2021 - 00:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, Sivas İl Müftülüğü bünyesinde uzun yıllar feragatle, değerli bir görevi ifa ederek emekliliğe hak kazanan din görevlilerine, müftülük makamında yapılan programla hizmet teşekkür belgesi takdim etti.

Programda Müftü Akkuş, görevlerini başarıyla sonuçlandırarak emekliliğini hak eden din görevlilerine teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti, “ Görev süresince yaptığınız hizmetlerinizi başarı ile tamamlamış olmanın verdiği huzur ve mutlulukla, görevi yerine getirirken karşılaştığınız tüm güçlüklere karşı katlanmış olduğunuz bütün bu sıkıntıların sevince dönüştüğü muhakkaktır. Sonunda emeklilik hakkını kazanma bahtiyarlığına ermiş bulunuyorsunuz. Diyanet İşleri Başkanlığı camiası adına yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunar, Yüce Allah'dan sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.