Tekirdağ’da Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörleri Eğitim...

Tekirdağ'da Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörleri Eğitim Semineri Yapıldı.

bağımlılıkla mücadele koordinatörleri eğitim semineri yapıldı.

28 Aralık 2019 - 00:32

Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinatörlerine yönelik “Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

Tekirdağ ve İlçelerinde Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinatörlerinin katıldığı ve İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşması İl Müftüsü Vekili İsmail Hısım tarafından yapıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden Psikolog Mehmet Ali Erbay tarafından Kavram-Yöntem ve Dikkat Edilmesi Gereken Esaslar, Bağımsız Yaşam Derneği’nden Manevi Danışmanlar Yücel Kuran ve Fatih Budak tarafından Bağımlılıkla Mücadelede Manevi Yöntemler, Din Hizmetleri Uzmanı İsmail Aras tarafından Bağımlılıkla Mücadelede Etkin Din Hizmetleri, Çorlu İlçe Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü İmam-Hatip Kurtuluş Kara tarafından Bağımlılıkla Mücadelede Tecrübe Paylaşımı konularında sunumlar gerçekleştirildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret