Tekirdağ’da Final Haftasında Müftülükten üniversite...

Tekirdağ'da Final Haftasında Müftülükten üniversite öğrencilere çorba Ikramı

final haftasında müftülükten üniversite öğrencilere çorba ikramı

10 Ocak 2023 - 00:30

Tekirdağ İl Müftülüğü, " İçimizi Isıtan İyilik " sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Tekirdağ İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi kampüsünde sınav haftasında olan öğrencilere "İçimizi Isıtan İyilik" sloganıyla çorba ikramında bulunuldu.

Çorba İkramının 9-12 Ocak tarihleri arasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde süreceği belirtildi.

Çorba ikramı etkinliğinin ilki bugün gerçekleştirildi.

Standın açılışına İl Müftüsü Mustafa Soykök ve İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, Yusuf Bektaş, Harun Bayraktutar, Din Hizmetleri Uzmanları gençlik koordinatörleri, manevî danışmanlar ve öğrenciler katıldı.

İl Müftüsü Soykök, "Türkiye’nin farklı şehirlerinden üniversitemize gelen gençlerimizin en yoğun ders çalıştıkları sınav dönemlerinde, soğuk havada bir nebze de olsa içlerini ısıtacak ikramımızla yanlarında olmak, onlara manen destek olmak istedik. Bu ikramları gençlerimize ulaştırmada emeği olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, tüm üniversiteli gençlerimizi ikram standımıza bekliyoruz." diye konuştu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret