Tekirdağ’da Görme Engelli öğrencilere Dijital Kur’an-ı Kerim...

Tekirdağ'da Görme Engelli öğrencilere Dijital Kur’an-ı Kerim Seti (kalem El-basira) Hediye Edildi.

görme engelli öğrencilere dijital kur’an-ı kerim seti (kalem el-basira) hediye edildi.

09 Ocak 2019 - 00:31

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile yürüttüğü “Hediyem Kur’an Olsun Projesi” kapsamında Çorlu İlçe Müftülüğü Hacı Mehmet Özaslan Kur’an Kursu Görme Engelliler Sınıfında eğitim gören 16 (onaltı) öğrenci, hediye Kur’an-ı Kerim setlerine kavuştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 16 öğrenciye hediye edilmek üzere gönderilen Dijital Kur’an-ı Kerim Seti (Kalem El-Basîra), Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek ile Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek tarafından öğrencilere hediye edildi.

Öğrenciler, kendilerine takdim edilen hediyeden dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı başta olmak üzere Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek’e ve Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek’e teşekkür ettiler.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı