Tekirdağ’da Hayata Başlarken Adlı Proje Başlatıldı

Tekirdağ’da Hayata Başlarken Adlı Proje Başlatıldı

tekirdağ’da hayata başlarken adlı proje başlatıldı

29 Aralık 2022 - 00:30

Tekirdağ İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi Kadın Kolları tarafından ‘‘Hayata Başlarken’’ adlı proje hayata geçirildi.

Doğum yapan ihtiyaç sahibi annelere ve evlilik hazırlığında olan gençlere yardım yapılmasının amaçlandığı proje kapsamında, Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım'ın eşi Sayın Güllühan Yıldırım, İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, Süleymanpaşa İlçe Vaizi Sümeyye Bölük, Kur'an Kursu Öğrencileri ve TDV Tekirdağ Şubesi Kadın Kolları görevlileri tarafından hazırlanan bebek, gelin bohçaları ve çeşitli yardımlar ulaştırılmaya başlandı.

Proje ile ilgili konuşan İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, "Hayırsever vatandaşlarımızın ayni ve nakdi destekleriyle hazırlamış olduğumuz yardımları ihtiyaç sahibi ailelerimize hediye ediyoruz. Bir nebze olsun yüzlerini güldürebilmek ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmak istiyoruz." dedi.

Tekirdağ Valisi Sayın Aziz Yıldırım'ın eşi Sayın Güllühan Yıldırım, hayırsever vatandaşlar, TDV Çukurova Kadın Kolları gönüllüleri ve emeği geçen Kur’an kursu öğreticileri ve öğrencilerine teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı Düzenledi
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı...