Tekirdağ’da Peygamberimiz Ve Gençlik Paneli Yapıldı.

Tekirdağ'da Peygamberimiz Ve Gençlik Paneli Yapıldı.

peygamberimiz ve gençlik paneli yapıldı.

30 Kasım 2018 - 00:29

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Tekirdağ İl Müftülüğü ve Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi işbirliği ile “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu panel gerçekleştirildi.

NKÜ Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen panele İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ensar Nişancı, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, İlçe Müftüleri, Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yinanç, Öğretim Elemanları, üniversitemizin ve kurumların idari personelleri, öğrenciler ve Tekirdağlı ilgililer katıldı.

Panelin selamlama konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Hızır Yağcı gerçekleştirdi.

Ardından İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin’in moderatörlüğünü üstlendiği ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ konulu panele geçildi. Sonrasında NKÜ İlahiyat Fakültesi mensubu panelistler Dr. Öğr. Üyesi Özkan Öztürk “Bir Öğretmen Olarak Hz. Peygamber”, Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Üzümcü “Hz. Peygamber’in Genç Şahsiyeti İnşâ Metodu”, Dr. Öğr. Üyesi Zehra G. Tamdoğan “Asr-ı Saadet’in Dönüm Noktalarında Gençler” ve Öğr. Gör. Muhammet Ali Tekin “Sahabe Hayatından Gençliğe Örnek Sunulabilecek Tablolar” konulu sunumlarda bulundular.

Panel sonrası katılımcılara fuaye alanında ikramda bulunuldu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı