Tekirdağ’da Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

tekirdağ’da tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı

17 Mart 2022 - 03:17

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda, İl Müftüsü İsmail İpek, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Din Görevlilerinin katılımlarıyla; cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak, örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaşmasını sağlamak, başarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleriyle temayüz etmiş, İstanbul Fatih İlçe Müftülüğü Hürrem Çavuş Camii İmam-Hatibi Metin Kaçar’ın projelerinden yararlanmak amacıyla “Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” yapıldı.

Program, Hürrem Çavuş Camii Müezzin Kayyımı Bilal Al’ın Kuran tilavetiyle başladı. İl Müftüsü İpek’in açılış konuşmasından sonra Metin Kaçar’ın Tecrübe paylaşımı sunumuyla devam etti. Programın sonunda semineri veren Metin Kaçar Hocamıza hediye takdim edildi.

Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Yalova'da Hacılarımızı Uğurluyoruz