Tokat’da 18 Mart çanakkale Zaferi Münasebetiyle Düzenlenen...

Tokat'da 18 Mart çanakkale Zaferi Münasebetiyle Düzenlenen Kompozisyon Ve şiir Yarışmaları Sonuçlandı

18 mart çanakkale zaferi münasebetiyle düzenlenen kompozisyon ve şiir yarışmaları sonuçlandı

17 Mart 2022 - 03:17

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMALARI SONUÇLANDI

Diyanet İşleri Başkanlığı, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında devletin bekası, milletin huzuru için iman dolu göğüsleriyle Çanakkale'yi geçilmez kılan, Anadolu'daki Milli Mücadele'nin meşalesini ateşleyen şehitlerimizin kutlu mücadelesini diri tutmak amacıyla kompozisyon ve şiir yarışması düzenledi.

"Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" konulu ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen kompozisyon yazma yarışması sonucunda Zeynep Kaya (M.Akif Ersoy Proje İmam Hatip Ortaokulu- Hz. Osman Proje Hafızlık Kur'an Kursu) birinci, Rumeysa Yücel (Behzat-ı Veli İmam Hatip Ortaokulu) ikinci, Esma Nur Biçer (Bozatalan Ortaokulu) ise üçüncü olmuştur.

"Çanakkale Ruhu" konulu lise öğrencilerine yönelik düzenlenen şiir yarışması sonucunda ise Efşanur Zeynep Sancar (Arif Nihat Asya Kız Anadolu İ.H.L- Hz. Osman Proje Hafızlık Kur'an Kursu ) birinci, Afranur Doğan (Gazi Osman Paşa Anadolu Lisesi) ikinci, Amine Bayram (15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi) üçüncü olmuştur.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı