Tekirdağ Il Müftülüğü Konferans Salonu Açılışı Ve Müftü...

Tekirdağ Il Müftülüğü Konferans Salonu Açılışı Ve Müftü Ismail Ipek’e Veda Programı

tekirdağ il müftülüğü konferans salonu açılışı ve müftü ismail ipek’e veda programı

23 Ekim 2022 - 00:30

İl Müftülüğü Konferans Salonu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Dr. Osman Abdullah Günaydın, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurum Amirleri, İlçe Müftülerimiz, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Din Görevlileri ve Vatandaşlarımızın katılımla, dualarla açıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İl Müftü Vekili Yusuf Bektaş’ın ve İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş’ın Konuşmaları ve TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’ un mesajı okunduktan sonra Emekliliğe ayrılacak olan İl Müftümüz İsmail İpek’ in konuşmasıyla devam etti.

İpek konuşmasında ‘Diyanet İşleri Başkanlığında geçen 46 yıllık hizmet hayatında amacının, rıza-i ilahiyi gözeterek topluma faydalı olmayı amaçladığını, 2017 yılından beri de Tekirdağ da bu hizmeti hakkıyla göğüslemeye çalıştığını, bundan sonra da aynı amaçla ömrünün sonuna kadar bu hizmete devam etmek istediğini belirtti.’ Büyük emeklerle yapımı tamamlanan Konferans Salonunda emeği geçen herkese teşekkür eden İpek, konuşmasını tamamladı.

Program, plaket ve hediye takdiminin akabinde Yemek ikramıyla son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...