Tokat’tan Idlibe Uzanan Gönül Köprüsü

Tokat'tan Idlibe Uzanan Gönül Köprüsü

tokat'tan idlibe uzanan gönül köprüsü

25 Nisan 2022 - 00:30

TOKAT'TAN İDLİBE UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Tokat İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tokat Şubesi ve TDV Tokat Kadın ve Gençlik Kolları (KAGEM) tarafından İdlib Yetimleri yararına "Yetim Çocuklara Bayram Sevinci Yaşatmaya Var Mısınız?" sloganıyla iftar yemeği programı düzenlendi.

23 Nisan Cumartesi günü Tokat İl Özel İdare Yemekhanesinde düzenlenen programa, İl Müftüsü Abdullah Pamuklu ve eşi Göksel Pamuklu Hanımefendi, İl Müftü Yardımcıları, TDV Gönüllüleri ve vatandaşlar katıldı.

Program, Şehitler Camii İmam-Hatibi Adem Demir'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu açılış konuşmasını yaparak, yapılan bu faaliyetlerin anlam ve önemi hakkında katılımcılara önemli mesajlar verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hazırlanan sinevizyonların izlenmesinin ardından İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik'in yaptığı dua ile program sona erdi.

Program kapsamında toplanılan maddi yardımlar, İdlib Yetimhanelerinde kurulacak iftar sofrasına ve İdlibli Yetimlere temin edilecek bayramlıklara destek olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...