Tokat’da Evimizn Neşesi Kur’an Sesi Yarışması ödülleri...

Tokat'da Evimizn Neşesi Kur'an Sesi Yarışması ödülleri Verildi.

evimizn neşesi kur'an sesi yarışması ödülleri verildi.

03 Ekim 2020 - 00:30

Evimizin Neşesi Kur’an Sesi Yarışması Ödülleri Verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle çocuklar arasında internet üzerinden “10-13 yaş arası kız çocuklar”, “10-13 yaş arası erkek çocuklar” ve “14-18 yaş arası erkek çocuklar” olmak üzere üç kategoride “Evimizin Neşesi Kur’an Sesi” sloganıyla “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” düzenlendi.
Yarışmaya Tokat ilimizde  katılan çocuklarımıza Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr.Ali ERBAŞ tarafından gönderilen teşekkür belgesi ile çeşitli hediyelerin takdim edildiği program düzenlendi.
Düzenlenen programa aileleri ile katılan çocuklarımıza teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapan İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU ,yarışmaya katılan öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek başarının kaynağının çalışmaktan ve istekli olmaktan geçtiğini, yarışmaya katılan öğrencilerdeki istek ve gayretin ailelerce desteklenmeye devam edilmesi gerektiğini dile getirdi.
Programa katılan öğrenci velileri  de Diyanet İşleri Başkanlığının bu tür etkinlikleri düzenlemesinden dolayı memnun olduklarını ifade ettiler. Ödül programı iyi dilek hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben Geldim’’ Sloganı Ile çanakkale'de
Tekirdağ'da Diyanet Izci Kulübümüz ‘‘dedeciğim Ben...
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...