Tokat’da Il Müftümüz Abdullah Pamuklu Zile Küçüközlü...

Tokat'da Il Müftümüz Abdullah Pamuklu Zile Küçüközlü Köyünde Aşure Programına Katıldı

il müftümüz abdullah pamuklu zile küçüközlü köyünde aşure programına katıldı

19 Ağustos 2021 - 00:30

    Tokat İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU,Zile’nin Küçüközlü köyünde Muharrem ayının onuncu günü olan Aşure günü dolayısı ile düzenlenen programa iştirak etti
      İl Müftüsü PAMUKLU,öğle namazı öncesi camide vatandaşlara sohbet etti.Sohbetinde Muharrem ayının faziletinden,Aşure günü ve Ehl-i Beyt sevgisinin öneminden bahseden İl Müftüsü PAMUKLU,tarihte yaşanılan acı olayların bizleri ayrıştırma yerine daha çok birleştirmesi gerektiğini,geçmişteki elim olaylardan gerekli dersleri çıkarmanın bir zorunluluk olduğunu,bu vesile ile başta Hz.Hüseyin Efendimiz olmak üzere bütün Kerbela şehitlerini hayırla yadettiğini ifade etti.
    Namaz sonrası cami önünde Zile Şeyhali Camii İmam Hatibi Murat BAYKA’nın okuduğu Kur,an tilavetini takiben İl Müftü Yardımcısı Cabir ÇELİK Kerbela şehitleri için dua etti.
       Aşure programın akabinde Köy halkının özellikle gençlerin yararlanması için Tokatlılar Konfederasyon Başkanı Ahmet YILMAZ ,İstanbul Fatih Müftülüğünden Emekli İmam Hatip Remzi CEBECi ve Köy halkının destekleri ile yapılan okuma salonu İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU tarafından hizmete açıldı.
      İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU’nun Küçüközlü köyündeki Aşure programına Zile İlçe Müftüsü İdris ÖZARSLAN ve İlçe Vaizi Adem ARAZ da eşlik etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı Düzenledi
Sivas'ta Müftülük Gençlere üç Günlük Izcilik Kampı...