Tokat’da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Kyk Gazi Osman Paşa Yurdu...

Tokat'da Il Müftüsü Abdullah Pamuklu Kyk Gazi Osman Paşa Yurdu öğrencileri Ile Buluştu

il müftüsü abdullah pamuklu kyk gazi osman paşa yurdu öğrencileri ile buluştu

18 Aralık 2021 - 00:30

İL MÜFTÜSÜ ABDULLAH PAMUKLU KYK GAZİ OSMAN PAŞA YURDU ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Tokat KYK Gazi Osman Paşa Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri ile buluştu.

Düzenlenen etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanlığı Tokat İl Müdürü Cemil Çağlar, KYK Gazi Osman Paşa Yurt Müdürü Ömer Meletlioğlu, Manevi Danışman Abdülkadir Yıldız ve yurtta kalan öğrenciler katıldı.

Sohbete Peygamber Efendimiz (s.a.v) ve Mevlanadan affedicilik ve hoşgörü örnekleriyle başlayan İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, "toplumsal değerlerimiz, Müslüman olarak sorumluluklarımız ve görevlerimiz" konularında da ayet ve hadislerden, kıssalardan örnekler vererek öğrencilere önemli mesajlar verdi.

Etkinlik katılımcılara çiğ köfte ikramı ve yurt öğrencileri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri