Tokat’da Stajyer öğrencilere Katılım Belgeleri Verildi

Tokat'da Stajyer öğrencilere Katılım Belgeleri Verildi

stajyer öğrencilere katılım belgeleri verildi

11 Ağustos 2021 - 00:30

STAJYER ÖĞRENCİLERE KATILIM BELGELERİ VERİLDİ

Tokat il Müftülüğümüzce Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda gerçekleştirilen Staj Seferberliği Programı kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığımıza verilen ve Tokat İl Müftülüğünde stajlarını başarıyla tamamlayan öğrencilere İl Müftümüz Abdullah PAMUKLU tarafından katılım belgeleri verildi.

Staj süreci boyunca Din İşleri Yüksek kurulunun çalışmaları başta olmak üzere kurumumuzun ilgili birimlerinin çalışmaları, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi, Gençlik koordinatörlüğü, Engelli Koordinatörlüğü, bağımlılıkla mücadele koordinatörlüğü, Türkiye Diyanet Vakfının çalışmaları, Diyanet Yayınlarının tanıtımı, 4-6 yaş başta olmak üzere pratik ve teorik olarak Kur'an Kurslarının ders işleyişi ve müftülüğün bütün hizmet alanları Müftü yardımcılarımız, Şube müdürlerimiz, Vaizlerimiz, Din Hizmetleri uzmanlarımız ve Müftülük personeli tarafından 20 iş günü içerisinde stajyerlere tanıtıldı.

Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Kastamonu'da Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri Verildi.
Kastamonu'da Hacı Adaylarına Yönelik Eğitim Semineri...