Tokat Il Emniyet Müdüründen Il Müftümüze Veda Ziyareti

tokat il emniyet müdüründen il müftümüze veda ziyareti

14 Temmuz 2021 - 00:30

26 Ekim 2016 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Tokat İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan ve yaklaşık 5 yıllık görevin ardından geçtiğimiz günlerde  Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan ve Resmi Gazete’de yayımlanan son atama kararıyla;  Yalova İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU, İl Müftümüz Abdullah PAMUKULU’ya veda ziyaretinde bulundu.

İl Müftülüğü makamında gerçekleşen ziyarette Müftü Abdullah PAMUKLU, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Tokat’taki görev süresi boyunca yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ifade ederek,yeni atandığı Yalova İl Emniyet Müdürlüğü görevinde başarılar diledi.
İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU Tokat’ta hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu dile getirdi.

İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, tayini çıkan İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU' na ziyaretin anısına hediye takdiminde bulundu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...