Tokat Il Müftüsü Abdullah Pamuklu, Tokat Kur’an Kursu...

Tokat Il Müftüsü Abdullah Pamuklu, Tokat Kur’an Kursu öğreticileri Ile Zümre Toplantısı Gerçekleştirdi

tokat il müftüsü abdullah pamuklu, tokat kur’an kursu öğreticileri ile zümre toplantısı gerçekleştirdi

14 Aralık 2022 - 00:30

Zümre istişare toplantısı; Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Müftülüğümüze bağlı il genelindeki Şube Müdürleri, Tokat merkez ve ilçe Hafızlık Kur’an Kursu yöneticilerinin katılımı ile İbni Kemal Yatılı  Kız Kur’an Kursunda gerçekleşti. 


Başkanlığımıza bağlı hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarında, eğitim faaliyetleri ile ilgili tecrübe paylaşımında bulunmak, karşılaşılan problemler ve çözüm önerilerini istişare emek, yapılması düşünülen proje ve etkinlikleri planlamak, eğitim ve öğretim ortamının iyileştirilmesi için gerekli tedbirleri almak, hafızlık eğitiminin niteliğini artırmak, uygulama birliğini sağlamak ve yapılacak Hafızlık icazet programı hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla zümre istişare toplantısı düzenlendi.

‘Bir Konu, Bir Konuk’ projesi kapsamında öğrenciler ile öğrencilere faydası olacak hocalarımızın buluşturulduğu projenin devamlılığının sağlanmasının önemini dile getiren İl Müftüsü Pamuklu; “Biz manevi şuurumuzu İmam Hatipte okurken hocalarımızdan aldık. Bunun için hocalarımız ile öğrencilerin sadece derslerde değil manevi ortamlarda da buluşturulması önemlidir” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.