Tokat Müftülüğü “pandemi Sürecinde Aile Eğitimlerinin”2....

Tokat Müftülüğü “pandemi Sürecinde Aile Eğitimlerinin”2. Dönemini Tamamladı

tokat müftülüğü “pandemi sürecinde aile eğitimlerinin”2. dönemini tamamladı

27 Mart 2021 - 00:30

    Tüm dünyayı sarsan Covid-19 salgını insanları fizikî ve ruhî açıdan olumsuz etkilemektedir. Böyle bir dönemde aile bireylerinin ruh sağlığının desteklenerek psikolojik iyilik hali ve dayanıklılığının artırılmasında manevî değerlerimizin katkısı yadsınamaz bir gerçektir. Dolayısıyla bu süreçte vatandaşlarımıza, sahih dinî referanslar ışığında manevî destek hizmeti sunmanın gerekliliği aşikârdır.
        Pandemi sürecinde insanların evde kalma süresinin uzaması yüz yüze eğitimleri aksatmış ve uzaktan eğitimi zorunlu kılmıştır. Bu bağlamda sürecin sağlıkla atlatılabilmesi, aileyi ayakta tutan değerlerin canlı tutulmasını sağlamak amacıyla Din Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün başlattığı “Pandemi Sürecinde Aile Eğitimleri Projesi” nin  2. dönemini 2 Ocak-24 Mart tarihleri arasında alanında uzman 12 Konuk ve 12 Konuyla, Tokat Müftülüğü, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi olarak, Müftülüğümüzün sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak gerçekleştirdik.
        Bu süreçte programlarda bizi yalnız bırakmayarak zaman ayıran, yorumlarıyla iştirak eden, takip etme ve paylaşma nezaketinde bulunan  izleyicilerimize teşekkür ediyoruz.
             İlgi ile takip edilen programlarımızın 3.Dönemi Ailede Ramazan Coşkusu ve Aile'ye dair farklı konu başlıkları ve alanında uzman konuklarla beraber 5 Nisan itibariyle Müftülüğümüzün sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yapılmaya devam edecektir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.