Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat şubesi Değerlendirme Toplantısı...

Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat şubesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

türkiye diyanet vakfı yozgat şubesi değerlendirme toplantısı yapıldı

09 Şubat 2019 - 02:11

İl Müftümüz ve TDV Yozgat Şube Başkanı Salih SEZİK hocamızın başkanlığında şube yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla Türkiye Diyanet Vakfı Yüksek Öğrenim Yurdunda toplantı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda, 2018 yılı değerlendirilmesi, 2019 yılında yapılacak proje ve hizmetler hakkında kararlar alındı.

Toplantı sonrası TDV Yüksek Öğrenim Kız Yurdu Ziyaret Edildi

Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi olarak 140 Kişilik yüksek öğrenim kız yurdu 2.000.000 TL harcanılarak 2018-2019 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen yurt ziyaret edildi.

İl Müftümüz ve TDV Yozgat Şube Başkanı Salih SEZİK, “ Eğitimde kaliteyi yakalamak için öğrencilerin barındıkları yer çok önemli. Olumsuz her durum öğrencilerin psikolojisini kötü yönde etkiler. Öğrencilerimizin adeta sıcak  ev ortamında ve güven içerisinde kalmalarını sağlıyoruz ifadelerine yer verdi.”

Yönetim kurulu üyeleri, TDV Yüksek Öğrenim kız yurdunun çok güzel olduğunu ve çok beğendiklerini dile getirerek,  Türkiye Diyanet Vakfına ve İl Müftümüz Salih SEZİK hocamıza çok teşekkür ettiler.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.