Uşaklı Hacı Adaylarımız Kutsal Topraklara Dualarla Uğurlandı

uşaklı hacı adaylarımız kutsal topraklara dualarla uğurlandı

15 Haziran 2023 - 00:50

Uşak'tan Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde hacca gitmek üzere yola çıkan 283 kişilik hacı kafilesi, dualar eşliğinde uğurlandı.

Akşemsettin Camii önünde gerçekleşen programa, Uşak Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa Ballı, İl Müftüsü Burhan Çakır, İl Müftü Yardımcıları, kafileden sorumlu personelimiz, hacı adayları ve yakınları katıldı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İl Müftümüz Burhan Çakır yaptığı konuşmada; hac ibadetinin anlamını vurgulayarak: "Hac, arınma ve sabır gerektiren bir süreçtir. Bu kutsal yolculukta amacımıza ulaşabilmek için zihnen, fikren ve kalben inancımıza yoğunlaşmak lazımdır. Rabbim, yapacağınız hac ibadetini kabul etsin, salimen gidip arınmış olarak dönmeyi hepinize nasip etsin" dedi.

İl Müftü Yardımcımız Dr. Veli Vehbi Bardakçı'nın yaptığı dua sonrasında, hacı adayları yakınlarıyla vedalaştı. Dualarla ve iyi dileklerle kutsal topraklara uğurlanan hacı adaylarına sağlıklı, huzurlu ve mebrur bir hac diliyoruz.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı