Van’da Gençlerden Muhteşem Veda Gecesi

Van'da Gençlerden Muhteşem Veda Gecesi

gençlerden muhteşem veda gecesi

01 Şubat 2020 - 00:56

Diyanet İşleri Başkanlığımızca başlatılan “Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı” İpekyolu Tuşba ve Edremit İlçelerimizin kamplarında kalan Genç kardeşlerimize, İl Müftülüğümüzün ev sahipliğinde veda gecesi düzenlendi. Veda gecesi etkinliği İlimiz Konferans Salonunda yapıldı. Etkinliğe Vali Mehmet Emin Bilmez, Diyanet İşleri Başkanlığı 1. Hukuk Müşaviri Selami Açan, İl Müftümüz Ömer Keskin, Hayırsever Vanlı İşadamları (VANTSO Başkanı Necdet Takva, Bak Hele Bak Kahvaltı Salonu sahibi Yusuf Konak ve Van Gölü Turizm sahibi Sertaç Kartal) ile çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin sonunda Vali, İl Müftümüz, Hukuk Müşaviri ve davetliler genç kardeşlerimizi tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdiler.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin