Yozgat’de Il Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nde Tadilat

Yozgat'de Il Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi'nde Tadilat

il müftülüğü diyanet gençlik merkezi'nde tadilat

29 Kasım 2022 - 02:10

Yozgat İl Müftülüğü'ne bağlı olarak hizmet veren, Bozok Üniversitesi Kampüsü içerisindeki Erdoğan Akdağ Cami Külliyesi'nde bulunan Diyanet Gençlik Merkezi'nde İl Müftülüğümüz tarafından bakım onarım ve tadilat çalışmaları başlatıldı.

Üniversite öğrencilerine hizmet veren ve içerisinde öğrencilerin istifade edeceği kütüphane, ders çalışma alanı, dinlenme ve sohbet odası gibi pek çok aktivite alanı bulunan Diyanet Gençlik Merkezimizin gerekli olan tüm tadilat bakım ve onarım işleri İl Müftülüğü tarafından yapılmaktadır.

Tadilat işlemlerininin kısa sürede tamamlanması ile birlikte Gençlik Merkezimiz, İl Müftülüğü koordinesinde gençler için sosyal ve kültürel alanlarda birbirinden zengin içeriğe sahip faaliyetlerin uygulandığı güzel bir mekan olacak.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.