İzmir’de O’nun Bize Mirası Yetime Vefası

İzmir'de O’nun Bize Mirası Yetime Vefası

o’nun bize mirası yetime vefası

25 Ekim 2021 - 16:10

İzmir İl Müftülüğümüzce “Mevlid-i Nebi Haftası” dolayısıyla yetim çocuklar ve aileleriyle kahvaltı buluşması gerçekleştirildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi İzmir Şubesinde Kadın kollarının organizasyonunda gerçekleştirilen programa İzmir Valimiz Yavuz Selim Köşger’in eşi Fatma Köşger, İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz, İl Müftümüz Salih Sezik’in eşi İl Müftülüğü Vaizi Sümeyra Sezik, TDV KAGEM İzmir Şube Görevlisi Büşra Köroğulları, TDV Kadın Kolları Sorumlusu Gülden Erdoğan ile yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

İzmir İl Müftülüğümüzce Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında “O’nun bize mirası yetime vefası” temasıyla gerçekleşen programda çeşitli etkinlikler ve kahvaltı sonunda 40 yetim çocuğa ve ailelerine hediyeler takdim edildi.

Program İl Müftü Yardımcısı Şadiye Yılmaz’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri