İzmir’de Yarışmada Dereceye Giren öğrenciler ödüllendirildi

İzmir'de Yarışmada Dereceye Giren öğrenciler ödüllendirildi

yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

27 Ekim 2021 - 16:10

2021 yılı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığımızca düzenlenen “Ahilik ve Helal Bilinci” temalı resim ve kısa film/video yarışması ile Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğümüzce düzenlenen “Çağımızın Unutulan Değeri Vefa” temalı şiir ve kompozisyon yarışmalarında İlimiz de dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

İl Müftülüğümüz makamında düzenlenen ödül töreninde resim ve kısa film/video yarışmalarında dereceye giren 4 , şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren 6 öğrenciye ödülleri İl Müftümüz Salih Sezik tarafından takdim edildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz Sezik; “Başkanlığımızca yapılan yarışmalara yoğun ilgi gösteren tüm öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek, 4 Aralık 2021 tarihinde yapılacak olan “Gençlik Bilgi Yarışması”na da aynı şekilde katılım ve başarı sağlamalarını istedi.

Program sonunda İl Müftümüz Sezik, ödül törenine katılan öğrenci ve ailelerine gençlik bilgi yarışmasına konu edilen “Hz. Muhammed’in Hayatı” isimli kitabı hediye etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret