Bilecik’de Müftülükten Hastaneye Ziyaret

Bilecik'de Müftülükten Hastaneye Ziyaret

müftülükten hastaneye ziyaret

20 Ekim 2022 - 10:35

Bilecik İl Müftülüğü ve TDV Bilecik Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları heyeti tarafından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi ve tedavi gören hastalar ziyaret edildi

İl Müftüsü Ali Erhun’un da katıldığı ziyarette TDV Bilecik Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları heyeti Hastane Başhekimi Erhan Arıkan’a yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ziyaret akabinde Müftü Ali Erhun, Başhekim Arıkan’a Diyanet İşleri Başkanlığınca basımı gerçekleştirilen çeşitli eserler hediye etti.

Daha sonra İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu rehberliğinde hastane servislerini gezen Kadın ve Gençlik Kolları heyeti, yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek kendilerine çeşitli hediyeler taktim etti. Ayrıca “Hayata Başlarken” projesi kapsamında yenidoğan ünitesi ziyaret eden Kadın ve Gençlik Kolları heyeti özenle hazırladıkları bebek bohçalarını ailelere teslim etti.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erhan Arıkan, İl Müftüsü Ali Erhun ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...