Bingol’de Temel Aile Bilinci Eğitimleri

Bingol'de Temel Aile Bilinci Eğitimleri

temel aile bilinci eğitimleri

20 Şubat 2019 - 10:46

Konferansında İl Müftümüz Muharrem GENÇ,  Konuşmasında  programa katkı ve katılım gösterenlere teşekkür ederek  ''Engelli kardeşlerimiz bizlere birer emanettir. Her bir  insan ya engellidir ya engelli yakınıdır ya da bir engelli adayıdır. Bunu unutmamalıyız. Bir Kutsi Hadisi şerifte Allah’ü Teala buyurdu ki ''Ben bir kulumun iki gözünü alırsam o kulum da buna sabrederse karşılığında cennet vardır.” Evet engel yoktur. Engel gönüldedir. Gönüllerdeki engelleri yıkalım. Engellilere tanınan haklara saygılı olalım. Engelli kardeşlerimizin her daim hamisi ve yardımcısı olan bir Peygamberin Ümmeti olduğumuzu bilelim'' dedi.

3 (üç) gün sürecek olan program  Şube Müdürümüz Şemseddin AYDOĞDU ve İl VaiziBedri Kaysadunun sunumları ile devam etti.İkinci gün ise Müftü Yardımcımız Mehmet Hadin Tutkal, ADRB Koordinatörümüz Fatma Onur ve ADRB Büromuzda görevli K.K.Öğreticisi Zeynep Bozağaç hocamızın sunumları ile devam edecek, programın son gününde ise Müftü Yardımcımız Mahmut Atıcı, Cezaevi Vaizi Mehmet Sait Fırat, İl Vaizleri Tahsin Danış ve Mehmet Dinler hocalarımızın sunumları ile kapanacaktır.

"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da