Bingöl üniversitesi Lojmanlarında 4-6 Yaş Kuran Kursu Açıldı.

bingöl üniversitesi lojmanlarında 4-6 yaş kuran kursu açıldı.

27 Ekim 2021 - 10:45

İl Müftülüğümüz tarafından Üniversite Lojmanları bölgesinde 4-6 yaş çocuklarına yönelik Kuran kursu dualarla açıldı.

Açılışa; İl Müftümüz Ahmet SÜZEN, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim ÇAPAK,Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Suat CEBECİ, Rektör Yardımcıları ve Müftülüğümüz Personeli katıldı.

Programda konuşan; İl Müftümüz Ahmet SÜZEN "Burada açılacak kursumuzun Allah'ını tanıyan, Kitab'ını okuyan; milli ve manevi değerlerinin farkında nesillerin yetişmesine vesile olacağını ümit ederim. Çocukların cıvıltıları ile anlamlı hale gelen bu kursumuz dilerim ki uzun yıllar burada güzel hizmetlere vesile olsun. Kursun açılışında binayı tahsis eden Üniversite Rektörümüz olmak üzere tefrişinde katkı sağlayan Üniversite Hocalarımız ve gönüllü vatandaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür eder, samimi gayretlerinin hayra vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.