CAMİYE KOŞUYORUZ NAMAZLA BULUŞUYORUZ

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi Gazi Süleyman Paşa Camii'nde yarıyıl tatilinde namazlarını camide cemaatle birlikte kılan öğrenciler, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl çocuklar için özel olarak hazırlanan “Diyanet Çocuk Takvimi” ile ödüllendiriliyor.

20 Ocak 2020 - 17:39 - Güncelleme: 03 Şubat 2020 - 10:59

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında çocukların cami ile bağlarının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlattığı proje kapsamında Gazi Süleyman Paşa Camii'ne namaza gelen öğrencilere Diyanet Çocuk Takvimi hediye ediliyor.

Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen; Öğrencilerimizin çocuk yaşta gönüllerinin camiye bağlı olmasını çok önemsiyoruz. "Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz" projesi kapsamında camimize gelen çocuklara Diyanet Çocuk Takvimi hediye ettiklerini ayrıca Diyanet Çocuk Takvimi’nin sunduğu içerikle çocukların ahlakî ve sosyal gelişimine katkı sağladığını belirtti.

"Camiye koşuyoruz namazla buluşuyoruz" projesi kapsamında camiye gelen ve hediye Diyanet Çocuk Takvimi'ni alan çocuklar ise bu anlamlı hediye için Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Alim Yılmaz ve Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen'e teşekkür dileklerini ilettiler.

Kaynak: Yaşar Özen

YORUMLAR

• 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..