Giresun’da çocuklarımız Bu ülkenin Geleceğidir

Giresun'da çocuklarımız Bu ülkenin Geleceğidir

çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir

24 Eylül 2021 - 14:00

ÇOCUKLARIMIZ BU ÜLKENİN GELECEĞİDİR

İl Müftümüz Sayın Ramazan Topcan, İlçelerde yürütülen hizmetlerde rehberlik yapmak üzere İlçelere yönelik ziyaretlere devam ediyor.

Bu bağlamda Görele İlçemize yaptığı ziyarette İlçe Müftümüz Sayın İbrahim Görmüş’ü ziyaret ederek yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Daire personelini de ziyaret eden İl Müftümüz; “Buralar hizmetin mutfağıdır, planlanma yeridir. Gayretleriniz çok çok önemli. Biz sıradan devlet memurları değiliz. Her birimiz duyarlı olmalıdır. Emeklerinize çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

4-6 Yaş grubu Reyyan Kur’an kursunda çocukları ziyaret eden İl Müftümüz, burada eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti. İl Müftümüz;  “Çocuklarımız bu ülkenin geleceğidir. Geleceğimize sahip çıkmak, mutlu yarınlar için Müftülükler olarak üzerimize düşen sorumluluğu biliyoruz. Bu sorumluluk için çalışıyoruz.” Dedi.

Buradan Şehit Teğmen Furkan Yayla Anadolu İmam Hatip Lisesine geçen İl Müftümüz, Okul Müdürü Sayın Mustafa Kılıç’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Üç farklı sınıfı ziyaret eden İl Müftümüz öğrencilere hitap etti. Öğrencilere; “ İmam Hatip Okullarını tercihlerinizden dolayı sizleri tebrik için buradayız. Her birinizi kutluyoruz. İmam Hatipli olmak bir şeref olduğu kadar, İmam Hatipli olmak ayni zamanda bir mesuliyettir. Milletimizin sizlerden beklentileri var. Kendinizi gelecek dönemlere göre iyi yetiştirin. Hayal kurmaktan hiç vazgeçmeyin. Zira hayali olmayanın gerçeği olmaz. Doğayı ve insanları sevin. Sevgi olmadan koruyup kollayamayız. Çevrenizde olup bitenlere karşı duyarlı olun. İşinizi bugün yapın ertelemeyin.” Dedi.

Diyanet Gençlik Merkezini de ziyaret eden İl Müftümüz, burada yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında sorumlulardan bilgiler aldı.

İkindi namazını Merkez Hasan Ağa Camiinde kılan İl Müftümüz, burada cemaate sohbet etti.

Özel bir Vakıf tarafından Cami olarak hizmet vermesi istenen yerde de incelemelerde bulunan İl Müftümüz, son olarak Görele Belediye Başkanı Sayın Tolga Erener’e nezaket ziyaretinde bulundu. Bir süre baş başa görüşen İl Müftümüz, Başkan Erener’e İlçe Müftülüğümüzün faaliyetlerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı da ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek İl Müftümüze teşekkür etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip Okulları Arası "genç Muhafızlar Hafızlık Bölge Yarışması" ödül Törenine Katıltı.
Afyonkarahisar'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Imam Hatip...
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...